Okategoriserade

”Köp nåt fint, Peppe”

16 juni 2017

Vi är bjudna på några sommarfester och jag fick en plötslig impuls att göra som man gjorde förr i tiden och spontant köpa en partytopp/klänning. Plöjde således jetlaggad och svag igenom ett antal affärer med ett löfte till mig själv att köpa ”nåt fint”. Typ som Julia Roberts i Pretty Woman, minus sexarbetet, Rodeo Drive och en miljonär som sponsor. Hittade såklart nada. Det gick så lång att jag svängde via H&M, men kunde inte släppa tanken på kvinnorna i Bangladesh som sytt plaggen så jag gick tomhänt ut igen. Men Sommarstockholm var fint.

På kvällen åkte vi ut till Lidingö för att äta middag hos Karin och Peter. Det var väl meningen att Karin och jag skulle spela in Mellan raderna, men nu blev det inte så. Istället satt vi ute på altanen och pratade och skrattade i den ljumma sommarnatten. Sen tog jetlaggen helt över och vi åkte hem före klockan nio. Kunde kalla det en perfekt kväll. Nu håller alla tummarna för att jag inte ska vakna före klockan sex imorgon på morgonen.

Vad ska jag lyssna på i Sommarstockholm?
Familjen splittrad

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply