Länkar Stockholm

Vänner i Stockholm

18 juni 2017

Vi strosar runt i Sommarstockholm och jag påminns hur fint det är att springa på folk man känner. På varje uteservering jag satt mig på har det vandrat minst en kompis förbi. Det händer ju aldrig i L.A. Längtar redan till Helsingfors där det räcker med en promenad längs med Nylandsgatan för att träffa alla man känner.

Vi har gått på fest på Fotografiska och inte kunnat sluta prata om hur fin sommarnatten är. Magnus har festat vidare på Trädgården utan att veta att Karin också varit där exakt samtidigt. Följande dag har vi träffat på Söder och ätit lunch på Nytorget 6 (rekommenderar falafeln).

 

Jag och för en stund sedan promenerade vi hel hela vägen från Söder, via Gamla stan till Östermalm, det var både svettigt och trevligt. Nu vill jag helst av allt kasta mig i havet, men VAR gör man det om man bor på Östermalm? Bassängen i Tessinparken..? Fast där är det väl mer barnkiss än vatten.

Det vackraste är skärgården
Fem skillnader mellan LA och Stockholm

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Erika 18 juni 2017 at 11:48

  Dra ut på Djurgården och hoppa i på lämpligt ställe! När jag jobbade på Blasieholmen brukade vi bada på lunchen på Skeppsholmen:)

  • Reply Peppe Öhman 18 juni 2017 at 11:56

   TACK! Perfekt, det ska jag göra.

 • Reply Jenn - forever abroad 18 juni 2017 at 12:42

  Så ljuvligt. Jag ser också fram emot att vara här i Finland och Sverige i sommar. 🙂

 • Reply Anna 19 juni 2017 at 00:35

  Älskar Sommarstockholm <3 Däremot lyckas du och jag aldrig vara där samtidigt!! Bada i Sthlm är lätt på Södermalm och Kungsholmen men jag tror också Djurgården är bästa tipset på Östermalm.

  • Reply Peppe Öhman 19 juni 2017 at 00:36

   Ja! Vi brukar åka ända till Södermalm för att bada, men det vore mysigt att kunna hoppa i nära hemmet också. Vi åker till LA den 17.8, när återvänder du till Stockholm?

   • Reply Anna 23 juni 2017 at 02:31

    Jag är i södra Finland from 24 juli och sen vidare till Stockholm vid 7 augusti. Så då vore du ju superkul om vi kunde ses!

    • Reply Peppe Öhman 24 juni 2017 at 05:10

     Mitten av augusti it is! Ser fram emot det. KRAM

  Leave a Reply