Podcast

Dåligt betalt

25 juni 2017

Jag pratade med en kompis som jobbar med podcaster i Finland och hon sade att många fortfarande inte vet vad en podd är eller bara är osäker på hur man lyssnar och varför. Jag tycker poddar är perfekta eftersom jag kan göra två saker samtidigt: springa och lyssna, försöka somna till jetlag och lyssna, laga mat och lyssna, promenera på stan och lyssna osv. Uppskattningsvis har jag lärt mig ungefär 80 procent av allt jag vet om USA:s inrikespolitik genom olika NPR-podcaster.

Kan inte ni den här sommaren lära upp en vän, förälder, kusin om poddar? En bra inkörsport är ju sommarpratarna.

I veckans Mellan raderna diskuterar vi deckaren ”Vänd dig inte om” och serieromanen ”Wage slaves”. Ja och så blir det såklart en massa löst snack kring böckernas teman. Hoppas att ni gillar!

Liddle-Iddali
... och blod

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply