Personligt Stockholm

Ensam hemma med barn

25 juni 2017

Imorgon börjar Magnus jobba på Nyhetsmorgon medan jag stannar hemma med barnen. Gläder mig mycket för Maggans skull, han älskar nämligen jobbet, men bävar för att göra det miljontals kvinnor (ja, mest kvinnor) gör dagarna i ända: Är ensam hemma med barn. Jag kommer såklart att fixa det, men kan i ärlighetens namn inte påstå att jag ser fram emot det. Idealet är minst lika många vuxna som barn under samma tak.

Vid sidan om att vara en hängiven och inspirerande mor ska jag också korrekturläsa Los Angeles-guiden och boka några intervjuer inför Crimetime Gotland. Eftersom jag ska jobba som moderator där tänkte jag att jag kunde slå två flugor i en smäll och göra några frilansuppdrag medan jag ändå är där. Jaja, varsågoda för vardagsuppdatering.

Hemligheten bakom ett lyckligt äktenskap
Häng med dina föräldrar

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Anna 26 juni 2017 at 07:19

    Roligt att höra vad du gör professionellt tycker jag. Gillar även speciellt de inlägg där du skriver om skillnader du upptäcker mellan Sverige, USA, och Finland! Ha en fin sommar!

    • Reply Peppe Öhman 27 juni 2017 at 06:35

      Vad roligt att du säger så! Då ska jag skriva mer om jobbet och så. Om USA, Sverige och Finland brukar jag skriva på min HBL-blogg: http://amerika.blogg.hbl.fi/ kram

    Leave a Reply