Podcast

Liddle-Iddali

3 juli 2017

Läste häromdagen igenom era recensioner på Itunes om Magnus och Peppes Podcast och blev så jäkla glad. TACK! Tack för att ni tagit er tid och skrivit ner några ord. Uppskattas så himla mycket.

Från och med det här avsnittet ligger vi förresten på WeCast och inte längre på Soundcloud och i veckans avsnitt diskuterar vi om begreppet mångkulturalism borde ersättas med postnationalism, Magnus berättar hur det är att slitas från sin familj vid en landsgräns och så talar vi om varför finska hiphop-artister inte är rasistiska, men nog tydligt kvinnofientliga i sina texter. Ett späckat avsnitt, om jag får säga det själv.

Jag var ute och åt middag med en gammal och tog farväl av honom så sent att jag kom hem bara en liten stund innan Magnus skulle gå på morgontur på TV4. Sen väckte Majsan mig vid sex och är nu så mjuk i skallen att jag inte hittar embed-koden på Acast. Därför denna simpla länk. och så finns vi ju SÅKLART kvar på Itunes där de flesta av er lyssnar.

 

Med snabeln i handen
Dåligt betalt

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply