Stockholm

Presentidé: Middag på Allsång på Skansen

4 juli 2017

Mamma fyllde ju år och som present tog vi henne på en liten resa över till Stockholm. Hon tycker det är skitkul (kanske inte hennes exakta ordval), men blir fort trött (ni minns stroken) så vi försökte planera enligt möjlighet till vila. Vi lunchade bland annat på Elverket och gick sedan tillbaka till hotellet för en liten siesta.

Sen började det roliga. Himlen klarnade upp och vi promenerade i samlad trupp till Djurgården. Två av mina absoluta favoritpersoner på bilden under. SÅ bra människor.

Jag hade reserverat bord på restaurang Soliden som ligger med helt okej utsikt över scenen. Där satt vi sedan och mumsade på nypotatis medan Per Gessle sjöng om sommartider.

Jag kan inte påstår att det inte skulle ha varit lätt kaotiskt med alla barn, men det det var också extremt mysigt och fint och stämningsfullt. 

Sen promenerade vi hem genom den ljusa sommarkvällen och ja ba: VARFÖR bor vi inte i Stockholm? Vacker stad ändå. OCH att äta middag på Allsången, tycker själv det var en genial idé. Men det får man väl inte längre säga i det här landet.

Tillbaka!
Lämna barnet ensam hemma

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Jenny 5 juli 2017 at 02:30

  Såg att den stackarn sjöng Sommartider. Undrar hur många gånger han sjungit den i sitt liv.

  • Reply Peppe Öhman 5 juli 2017 at 04:55

   Haha jag tyckte också synd om honom för det.

 • Reply Tormenta 5 juli 2017 at 09:49

  Det där var ju en idé som jag ska sno rakt av till min mammas födelsedag. Har inte fattat att man kan äta middag samtidigt.

  • Reply Peppe Öhman 6 juli 2017 at 05:00

   Do it! God mat och trevlig service och utsikt över scenen.

 • Reply Eva 6 juli 2017 at 00:45

  Ååh, det där låter som en perfekt sommarkväll och perfekt presentidé (tänker på min egen mamma!). Jag blir lite nyfiken på ungefärligt pris för en sådan upplevelse, men det får man väl inte fråga i det här landet längre? 🙂

  • Reply Peppe Öhman 6 juli 2017 at 05:01

   Haha! Det FÅR man. Minns att det kostade drygt 300 kronor per pers, eller kanske knappt 400. Inte hutlöst och är man tio eller fler kommer man gratis in på Skansen 🙂

   • Reply Eva 7 juli 2017 at 01:14

    Tack för svar 🙂 Ska lägga det bakom örat inför nästa sommar!

  Leave a Reply