Brunch Helsingfors Okategoriserade

Bra brunch i Helsingfors

6 juli 2017

Resan över var förresten väldigt lyckad. Vi skålade för mamma och åt middag på en restaurang med en avsmakningsmeny. Rekommenderar! Sedan simmade kidsen i bollhavet och vi andra gick ut på däck för att se Viking Mariella glida igenom den åländska skärgården. Här passade en snubbe på att fria till mig, men tackade nej. Skulle ha känt oartigt mot Magnus att ta emot erbjudandet.

 

 

När vi orienterade oss ut från Viking Mariella imorse, en kvart efter att färjan tagit iland, kände jag mig som Rick i The Walking Dead, när han vaknar upp på sjukhuset och upptäcker en helt öde värld. Skulle inte ha blivit förvånad av att möta en zombie eller två. och det gjorde vi väl, men de var väl mer bakis än döda.

På tips av mim goda vän Minna åt vi frukost på El Fant på Katrinegatan. Mycket gott! Magnus ba: ”EXAKT så där ska en bit mozzarella se ut!”
Jag: ”Det är en pocherat ägg” (fast håller med honom om osten)

Nu har jag precis skjutsat Maggie till Stockholmsflyget, någon måste ju göra Nyhetsmorgon också, och ska själv hälsa på släktingar och sedan ta mig ut till min mammas sommarställe och senare till Pyrets. Ensam med två barn. Just saying.

Planerade inlägg
Kan ej hantera mäns sjukdomar

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply