Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
Stockholm

Restaurang ni inte behöver besöka i Stockholm

15 juli 2017

Jag hade ett minne av att thairestaurangen Koh Panang var helt okej så jag föreslog att vi skulle luncha på Östermalmskapitlet. Big mistake! Huge mistake! skulle jag säga om jag var Julia Roberts i filmen ”Pretty Women” och var på väg att shoppa loss på Rodeo Drive. Eller ”SAD!!!!” om jag var president i USA. Fast det skulle jag ha twittrat.

Maten (”maten”) på Koh Panang var nämligen under all kritik. Det mesta drunknade i sötsur sås och hade en beige färg. Jag åt såklart vegetariskt, men Maggan som beställde in en köttportion sade att det smakade gammalt och murket. Dessutom fanns det ett långt hårstrå i salladen (som bestod av kinakål och körsbärstomater). När vi vänligt påpekade om håret och maten sade personalen absolut ingenting. Stirrade bara på oss. Jaja, så nu vet ni var ni inte ska äta i Stockholm (förutsatt att ni inte är sugna på äcklig och dyr thaimat med dålig service).

Lyckligtvis är Stockholm späckat med riktigt bra restauranger så detta är ingenting att gråta över.

 

Bra picknickplats
Sommarstockholm, I love you

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply