Jobb Personligt

Det mest tillfredsställande Youtube-klippet

23 augusti 2017

På den här bloggen varvar vi högt och lågt. Därav detta blandinlägg med information om vart vi åkte i dag (Ikea) och köpte (en barnstol till Majlis och en byrå för kläder till Vidar). Vi inledde också säsong 3 av Maggans och min egen carpool karaoke på Instastories och så sprang jag drygt sju kilometer och tog mig sedan ett dopp i poolen. Ej dålig känsla.

När jag strövade runt på internet hittade jag den här otroligt tillfredsställande videon där två ekonomijournalister på MSNBC förklarar för en av Trumps ekonomiska rådgivare att arbetstillfällena inte alls ökat just under Trumps tid som president, inte heller ekonomin i allmänhet, Trump råkade snarare stiga in under en period då alla pilar pekar uppåt. Det är min målbild att som journalist vara så påläst och säker på min sak att jag kan vara lika avslappnad som programledarparet i rutan. Det har eventuellt hänt någon enstaka gång under icke-televiserade tillfällen att jag med stenhårda argument vunnit en diskussion om feminism, men det är inte närapå lika cool som i det här klippet.

Maggan är hemma hos en kompis och kollar på en film kompisen producerat OCH spelar med i. Det känns väldigt Los Angeles. Själv smuttar jag på ett glas vin med en baby som somnar bredvid mig i soffan. Är A OKAY om vi säger så.

Respektera köttet
Vi återförenas med bilen

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply Lotta K. 24 augusti 2017 at 01:10

  Helt off topic tycker jag det är roligt att läsa den svenska man talar i Finland 🙂

  • Reply Peppe Öhman 25 augusti 2017 at 06:53

   Haha, tänkte faktiskt själv också på plural-ändelserna på finlandssvenska häromdagen. Vi får lov att träffas nångång så för du höra dem live 🙂

 • Reply Lotta K. 24 augusti 2017 at 01:11

  Exempelvis: pluraländelser.

 • Reply DDT 24 augusti 2017 at 04:06

  Du milde!
  Tack för att du la upp det klippet. Man drömmer ju om att få vara så cool och påläst någon gång.

  Har nog aldrig kommenterat förut, så jag passar på att tala om att jag verkligen gillar bloggen. Och mellan raderna-podden.
  Vilken dag som helst ska jag nog hinna lyssna på den andra podden också. Misstänker att jag kommer att tycka om den med. Så många poddar, så lite tid…

  • Reply Peppe Öhman 25 augusti 2017 at 06:52

   Tack snälla för att du säger så om bloggen! Blev glad <3 (senaste avsnittet av Magnus och Peppes podcast är kort, men bra. Ge det en chans)

 • Reply Johanna 24 augusti 2017 at 10:17

  Herregud, vilket klipp!! Magiskt.

  • Reply Peppe Öhman 25 augusti 2017 at 06:50

   Vill se det minst en gång om dagen.

 • Reply j 25 augusti 2017 at 06:58

  En helt annan sak som jag också reagerade på då jag såg klippet är hur många gånger den manliga journalisten avbryter den kvinnliga. Också då de båda avbryter Brad för att argumentera slutar det med att mannen får tala (först). Ser också att kvinnan flera gånger har något att tillägga då mannen pratar men att hon då väntar på sitt tillfälle. Hör egentligen inte ihop med själva klippet men det började skava då jag tittade.

  Tack för en bra blogg!

  • Reply Peppe Öhman 25 augusti 2017 at 07:01

   Mycket bra poäng! Tänk att strukturerna är så grundmurade. Jag måste erkänna att jag inte reagerade på det först, men nu när du säger det är det ju precis så det är.

  Leave a Reply