Länkar Okategoriserade

Ett tack och några länkar

29 augusti 2017

Tusen tack för alla recept och lunchtips! Inledde med ugnsrostad blomkål med jordnötssås (blandade i chili och shiraza och är nu den enda i familjen som kan äta av den). Ja jag ville säga att jag uppskattar er och den här fina gemenskapen vi har så himla mycket.

Magnus och min podcast har ju en Flipboard-sida där jag lägger upp alla texter jag tycker är läsvärda. För er som inte orkar klicka er in er på den kommer nu några länkar i urval.

En text om att det allra viktigaste i livet är relationer till människor man tycker om. Klyschigt, men en klyscha är väl en klyscha för att den är lite sann. Bra påminnelse i alla fall. På tal om det, jag ska intervjua Jill Johnson nästa vecka och plöjer därför igenom Jills Veranda. Blir inte så lite svettig i ögonen under det sorgliga, men främst mycket fina avsnittet med Kristian Gidlund.

Böcker som är förbjudna i vissa Texas’ fängelser (spoiler: Mein Kampf är inte en av dem).

Tio år av Kardashians, en liten sexfilm ledde till ett varumärke i miljardklassen.

I år är det 20 år sedan prinsessan Diana dog. Kommer ni ihåg var ni befann er när ni hörde det? Här är en riktigt lång och göttig text som inte idoliserar Diana som många andra. De jag tycker är skönt eftersom hon ju faktiskt var en människa, inte en ikon. Just det, när vi ändå är inne på prinsessor, här är mer av samma författare om Kate Middleton. Väldigt provocerande för en rojalist, och kanske också kvinna, tänker jag mig.

Det här talade vi om i podden gällande könskvotering och kvinnans euro som bara är 83 cent.

Kommer Sverige att avskaffa reklamskatten för tidningar? Om ja borde Finland genast göra detsamma, eller det borde Finland oberoende av vad Sverige gör.

Tänk om kvinnor i hijab hade dödat isbjörnar?

Superbra text om hur Facebookannonser och fejkade nyheter hjälpte Trump vinna valet.

Jag finns för övrigt också på Twitter där jag retweetar och kommenterar texter jag tycker är bra. Peppe Öhman, yao! Nu är det dags för att svalkande dopp i poolen. Värsta värmeböljan här i Los Angeles. Hej då! Plask.

En av mina sämsta sidor
Pannkakor på gröt

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply When the Cat is Away 30 augusti 2017 at 02:36

  Oj – där var du ju! Letade för nån månad sen efter dig på Twitter, men kunde inte hitta dig.

  • Reply Peppe Öhman 30 augusti 2017 at 07:37

   HEJ! Från Twitter alltså 🙂

 • Reply Anna 30 augusti 2017 at 10:09

  Tack för alla lästips, uppskattas verkligen <3

  • Reply Peppe Öhman 31 augusti 2017 at 07:26

   Så glad att höra! KRAM

  Leave a Reply