Jobb Los Angeles

Mitt Los Angeles

3 september 2017

Hallå alla ni som funderar på att hälsa på i Los Angeles! Under det senaste året har jag knypplat ihop en Los Angeles-guide med mina allra bästa tips. Guiden är en del av Karavan förlags Mitt-serie och heter, trumvirvlar… MITT LOS ANGELES. Jag gillar ju när ni hör av er och ber om mig Los Angeles-tips och här finns verkligen ALLT jag brukar rekommendera och mycket till. Bästa restaurangerna, var man ska ta surflektion, älsklingshajken, godaste brunchen och mest romantiska ostronbaren. Guiden kommer ut i oktober och jag rekommenderar verkligen varmt den. Har satt ner min själ i att bjuda er på stadens finaste pärlor bortom turiststråken. Säger inte att ni ska sluta höra av er, men köp gärna boken också.

Mitt Los Angeles kommer att finnas på Akademibokhandeln och Adlibris, Bokus och alla de andra vanliga ställena.

 

Hur man över överlever en värmebölja
Min dag: Anine Bing, Kanye, hästar och tre dopp

You Might Also Like

15 Comments

 • Reply Kugge 3 september 2017 at 11:01

  Grattis Peppe! Så coolt med en reseguide! 🙂

  • Reply Peppe Öhman 3 september 2017 at 11:14

   Tack, kompis!

 • Reply puva 3 september 2017 at 11:53

  Heja Peppe! You rock.

  • Reply Peppe Öhman 3 september 2017 at 19:58

   Tack vännen! När kommer ni på besök?

 • Reply Helena_ess 3 september 2017 at 13:29

  There’s no stopping you girl! Den ska jag lusläsa innan jag hälsar på er!

  • Reply Peppe Öhman 3 september 2017 at 19:59

   Längtar tills ni är här!

 • Reply Minna 3 september 2017 at 15:54

  Grattis! Din bok kommer säkert att bli lika viktig för någon resenär som Louise Boije af Gennäs Los Angeles guide var för mig när jag flyttade dit! Ser framemot att se dina tips!

  • Reply Peppe Öhman 3 september 2017 at 19:59

   VA? Har Louise Boije av Gennäs skrivit en guide? Den måste jag få läsa!! (Och TACK <3)

 • Reply Annika 5 september 2017 at 11:04

  Oooh, perfekt julklapp till min sambo, så vi vet var vi ska ta vägen när vi åker till USA nästa sommar 😀

  • Reply Peppe Öhman 5 september 2017 at 13:59

   Åh vad roligt!!!

 • Reply Nina 4 oktober 2017 at 14:12

  Inte råkar du ha ett exemplar här i LA som man skulle kunna få köpa? 😊

  • Reply Peppe Öhman 5 oktober 2017 at 15:07

   Tyvärr fick jag bara med mig två ex 🙁 Men om du lovar att köpa den kan jag skicka den som pfd 🙂

   • Reply Nina 6 oktober 2017 at 15:38

    Jag lovar att göra det så fort vi är hemma i Finland igen (början av november)! Vad snällt av dig!!

    • Reply Peppe Öhman 6 oktober 2017 at 15:45

     Du får den genom WeTransfer 🙂

 • Reply Är till noll nytta vid kris - Livet & LA 13 maj 2018 at 18:41

  […] att fira det (och kanske lite mors dag) åkte vi in till Superba i Venice (den finns för övrigt i Los Angeles-guiden). Jag valde givetvis kombinationen ägg och avokado, medan Vidar körde sin vanliga mac’n […]

 • Leave a Reply