Böcker Personligt

Att googla sig själv

22 september 2017

Min lilla barnbok Monster på toaletten och andra historier om Kim” ska vara med i barnprogrammet BUU-klubben den 19 oktober. Är så jädrans stolt över detta. Hoppas att ni som kan kollar. Vill kolla.

Tänkte att jag skulle googla boken och se om någon skrivit en recension om den, men höll mig. Får panik av att googla mig själv. Vill verkligen inte veta vad folk jag inte känner tycker om mig eller mina böcker. Vill inte bära med mig främlingars omdömen för jag vet att jag kommer att göra det om de är negativa. Tänker ofta på att Alex Schulman skrev i nån av sina böcker att han googlar sig själv flera gånger om dagen. SÅN JÄVLA MARDRÖM! Inte undra på att karln går omkring med (döds)ångest.

Ja och så borde Mitt Los Angeles finnas i bokhandeln i början av oktober.

Lämna baby på fel sida om Atlanten
Tips för hyn

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply Kugge 22 september 2017 at 22:10

  Jag googlar nog boktiteln flera gånger i veckan. Än så länge har jag för det mesta bara mött trevligheter på internet. Som tur är.

  • Reply Peppe Öhman 23 september 2017 at 11:31

   Haha, du är modigare än jag.

 • Reply Sonja 22 september 2017 at 23:07

  Vi; jag, Saga, kollegerna och de yngre eleverna gillade din bok väldigt mycket. Skoj med en kapitelbok för yngre.

  Tack! Bra jobbat!

  • Reply Peppe Öhman 23 september 2017 at 11:31

   Åh vad glad jag bli! TACK vännen <3

 • Reply Frida 23 september 2017 at 11:27

  Men grattis!! Så himla kul!! Jag läser massor för mina ungar, det och bra mat ( nåja ) är det jag gör bäst som mamma. Jag vill gärna köpa din bok, för vilka av ungarna passar den? Lugn butter 6-åring eller förvildad 4-åring? Bebis får ärva tids nog.
  Googla mig själv kan iaf jag göra, det som möjligen dyker upp är någon gammal master från universitet. Heh.

  • Reply Peppe Öhman 23 september 2017 at 11:34

   MYCKET bra egenskaper som mamma!! Tror att sexåringen kan uppskatta boken. <3 (och också fyraåringen för den delen, vill gärna höra hur det gick sen!)

   • Reply J 27 september 2017 at 05:00

    Vi har en yr 4-åring och en lugn 6-åring i huset, och båda gillar boken! Vi skrattade alla högt åt det där med att (spoiler!!;) bita tanter och farbröder i rumpan i badhuset 😀

    • Reply Peppe Öhman 27 september 2017 at 05:45

     Åh vad GLAD jag blir! HURRAAA!

 • Reply jenny 24 september 2017 at 21:01

  Fåfängan frågar: Vad är det för suveränt snyggt nagellack du har?

  • Reply Peppe Öhman 25 september 2017 at 07:31

   Tack det är en klarrör färg från Lumene. I somras bad jag Magnus köpa en ”riktigt riktigt mörkröd” och så kom han med denna. Jag be ”jaja den är ju i alla fall röd”, men nu gillar jag den som fasiken. Ska återkomma med exakt namn på färgen-

  Leave a Reply