Böcker Los Angeles

Lämna baby på fel sida om Atlanten

23 september 2017

Jag har sovit så sjukt dåligt de senaste nätterna och skäms lite för att erkänna att jag är en mes som är lite stressad över att ensam åka till Stockholm och sen Göteborg på bokmässa, medan resten av familjen befinner sig på andra sidan en Atlant och en kontinent. Jag har inget emot att flyga utan barn, men avståndet och jaja lilla gulliga Majlis så långt borta gör mig lite illa till mods. På en rationell nivå fattar jag ju att det bara kommer att var skönt att vara singel i Stockholm och Göteborg, men just nu känns det väldigt ångestfyllt att ta sig till LAX på tisdagen.

Sov alltså som en kratta och när resten av familjen vaknat och kommit igång med dagen skickade jag iväg dem på ärenden och kröp sedan tillbaka under täcket där jag kollade på Better Things och You’re the Worst. Det hjälpte lite. Sedan blev det sen eftermiddag och vi körde till Valley Village för att äta middag med Cissan och Per och några andra kompisar.

Det börjar bli kyligare på kvällarna och alla är inne i fasen då de tycker att det är extremt mysigt med jeans och tröja. Jag föredrar ju alla gånger varmt klimat, men till och med jag börjar uppskatta höstmyset. Tänker varje dag på hur bra jag har det. Hur mycket jag älskar Los Angeles och vilken tur vi haft som träffat så fina vänner. Livet, äckligt är det inte.

Jaja nu är vi hemma igen och jag ska natta en vild baby som bara gapskrattar, gråter och vägrar somna. Vi får höras mer imorgon.

Jag har inte råd
Att googla sig själv

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Frida 24 september 2017 at 12:29

    Gudars ja! Hög igenkänning på den känslan som kommer hand i hand med att skapa fysiskt utrymme mellan sig och familjen. Jag mår illa i hela kroppen när jag ska sätta mig på ett plan från kidsen, jag har ångest före under och efter och väl hemma igen undrar jag alltid varför jag inte bara kan skärpa till mig och njuta lite när jag för en gång skull har möjlighet. Men ja. Det är vad det är. Hade ju varit fantastiskt roligt att möta dig på bokmässan, ska se om jag kan ta mig dit!

    • Reply Peppe Öhman 24 september 2017 at 17:25

      Så skönt att höra att jag inte är ensam om denna ångest. Fy fasiken, ligger vaken på natten och tänker på katastrofer. Men himla kul vore det att ses på bokmässan, hörru!

    Leave a Reply