Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
Podcast

Fredag och nöjespodd

12 oktober 2017

Riktigt, riktigt bra avsnitt eller som Maggan skulle säga det:

”Drygt en vecka har gått sedan världen fick lära om mogulen Harvey Weinsteins övergrepp och utnyttjande av unga kvinnor. Det kallas för underhållningsbranschens mest välkända hemlighet. Ett större mysterium kan tyckas vara frånvaron av Hollywood-männens offentliga stöd till dessa kvinnor under hela den här katastrofen. I tisdags sågs Ben Affleck visserligen vifta med sina känslor lagom till att orkanen Harvey självupplösts. Föga övertygande. Mer övertygande framstod Eminem i sin skoningslösa freestyle-attack mot Donald Trump där censur-maskinen gick varm. Cissi Wallin pratar PK, vassa svenska komiker och om ”kollegan” som tog henne på baken sekunderna innan hon skulle upp på scenen. Anna Book är årets Biggest loser och tycker att Nyhetsmorgons intervju båda var bra och dålig. Trevlig helg!”

 

Du är min destination?
De sista dinosaurierna

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Liljan 16 oktober 2017 at 11:00

    Jag är så med dig igen Peppe! #kämpa

    • Reply Peppe Öhman 16 oktober 2017 at 11:03

      TACK <3 <3

    Leave a Reply