Los Angeles

Typisk turistdag

15 oktober 2017

Sonja och jag har hängt på stranden i eftermiddagsljus. Vi delade i smyg en liten burk bubblig rosé och talade och talade och talade. Vanligtvis är ju Maggan och jag aldrig nere på stranden, men jag slogs igen av hur dumt det är. Det ÄR nämligen magiskt med vågorna som rullar in och ljuset som är varmt och lite disigt.

 

Imorse när vi vaknade tog vi en lång promenad kring runt NoMo där de rika människorna bor. Jag visade Sonja sextonde gatan som redan nu är en spökgata och kommer att bli värre/bättre ju närmare Halloween vi rör oss. På vägen hem stannade vi på Primo Passo och köpte kaffe och croissanter med oss hem. Tyckte att jag såg en jättekänd skådespelare, men kunde givetvis inte placera henne.

På eftermiddagen cyklade vi till Venice. Våra snälla grannar lånade ut sina cyklar till oss, Vidde tjatade med sig i sista stund och vid lunch ungefär drog vi iväg. Detta är ett starkt tips för när ni besöker staden. Om just våra grannar inte vill låna ut sina cyklar kan ni hyra såna på stranden och sen trampa iväg. Det tar, beroende på antal barn med har med sig, ca tjugo minuter och på vägen cyklar en förbi Santa Monica Pier, Muscle Beach, Venice Boardwalk, skejtramperna och en massa annat fint och sevärt.

 

Innan vi cyklade tillbaka svängde vi in till kanalerna i Venice. OBS förbjudet att cykla där, men vi ledde hojarna och kollade in fina hus.

Bra L.A. tips: Tacos i Echo Park och spa i Koreatown
Vänner på besök

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Sanna 19 oktober 2017 at 00:51

    Blir så sugen på en resa till LA av detta inlägg (och av förra inlägget och nästa också för den delen) 🙂

  • Leave a Reply