Böcker

Träffa Kim på bokmässan i Helsingfors

17 oktober 2017

Jag önskar SÅ att jag kunde delta i bokmässan i Helsingfors, men det går inte på grund av Los Angeles, distans och ni vet. Om någon av er rör sig där får ni gärna rapportera och berätta om stämningen (den här mässan är till exempel nazistlös säger ryktet) OCH om ni redan nu funderar på julklappar till barn mellan ungefär 3-6 år vill jag tipsa om TACTICs monter OCH Förlagets monter som säljer ”Monster på toaletten och andra historier om Kim” både på finska och svenska.

Tvekar ni och önskar att någon bläddrade och läste ur boken kan nu trycka på BUU-klubben på svenska Yle imorgon (onsdag). Där utlovas det högläsning och bläddring. Mycket, mycket hedrad och glad för detta.

Superrabatt på Livet & Patriarkatet
Jag har inte råd

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply