Podcast

Vi är alla Hannah och Amanda

3 november 2017

Eller som Magnus skulle ha sagt:

”Peppe har inlett ett bokprojekt med Hanna och Amanda. Kul för Finska skatteverket! Vi ger er veckans #metoo-uppdatering där anonyma men folkkära komiker och tv-profiler nu dragits fram i medias rapporteringslimbo. Vi kommenterar Ted och Kajs samtal om att vara trygg i sig själv och konstaterar att de är helt ute och cyklar. Och så så får du reda på vad rasister i USA tror kommer att hända i på lördag. Mycket nöje!”

Feministiska podcaster
Så här gör du en podcast

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Monika 6 november 2017 at 11:35

  Tänkte kommentera att den största risken för att utveckla PTSD är att ha blivit utsatt för sexuella övergrepp, och jag håller nog lite med Magnus om att makt säkert spelar stor roll i upplevelsen. Sen tänkte jag också påpeka att det som jag antar att ni menar är orsaken till varför man inte borde säga douchebag, också gäller för ord så som idiot, vilket också hörs i avsnittet, men det har ni säkert reda på? Jag och min sambo försökte utmana oss själva och rensa bort alla ableist-uttryck en har för vana att svänga sig med, och det är verkligen jättesvåååårt ibland… En tvingas liksom bli lite mer kreativ i sina förolämningar.
  Sen såg jag för länge sen ett swishnummer för podden, skulle jag kunna få det? 🙂

  • Reply Peppe Öhman 6 november 2017 at 14:53

   Tack för mycket bra poänger och korrigeringar. Hade aldrig tänkt på idiot, men du har såklart rätt. Just nu kan man tyvärr inte swisha eftersom Magnus inte går på sin svenska telefon in och godkänner swishandet, men du får hemskt gärna prenumerera på podden och sprida ordet om den <3

  Leave a Reply