Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
Podcast

Sponsorerade av NRA

7 november 2017

Det blev en Magnus och Peppes podcast också den här veckan! Vi fortsätter att diskutera #metoo tack Sofia för den texten du skickade för oss att diskutera. Jag berättar om min kompis som hängt med Kevin Spacey OCH Harvey Weinstein. Med avstamp i masskjutningen i Texas, borde alla vapen förbjudas? (För er som är intresserade av det här ämnet rekommenderar jag Å DET VARMASTE dagens avsnitt av 1A). Magnus förvandlas till en person som vill bära vapen. Vi diskuterar ord man helst inte ska använda (douchebag och idiot, tack Monika för påpekandet!) och samlas kring rövhål. Ber om ursäkt för allt fnissande. Tycker att det blev bra stämning.

Om ni gillar podden får ni hemskt gärna rösta på den i tävlingen om Finlands bästa podcast hos Jakso. 
Tack på förhand <3

Tystnad Tagning
Den Lilla Döden

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Mimi 8 november 2017 at 04:25

  Vet du, jag tänker skriva min gradu i kommunikation om det här att vita män som skjuter folk och rasifierade/muslimska män som skjuter folk behandlas på helt olika sätt i media. Funderade på temat ren tidigare men bestämde mig pga ni och andra har talat om ämnet på senaste tiden. Tack för det! Gillar podden & började finally prenumerera, ni är bäst! P. S. Angående användandet av idiot: Magnus, inte får man ju kalla rasifierade för n-ordet heller. Ändå vet alla vad n-ordet syftar på vilket gör det stigmatiserande. Samma sak med idiot. Galen som skällsord är inte heller okej, stigmatiserande mot personer med psykiska problem.

  • Reply Peppe Öhman 8 november 2017 at 18:13

   Gudars vad spännande! Jag vill verkligen läsa sen. Har du redan tänkt ut en specifik frågeställning? Och tack för att du redogör stigmatiserande ord för Maggan!

 • Reply Kira 8 november 2017 at 10:05

  Bra podd once again, tack! Sku vara jätte intressant om ni tog upp Thanksgiving i kommande avsnitt – att fira eller icke fira? Det är trots allt en väldigt kontroversiell högtid, sku vara kul att höra era tankar!

  • Reply Peppe Öhman 8 november 2017 at 18:14

   Tack för att du säger så! Och klart vi ska tala om Thanksgiving, bra tema!

  Leave a Reply