Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
Los Angeles

Ett mystiskt meddelande

11 november 2017

I går drog resten av familjen ut på en promenad så att jag skulle få jobba ifred. Två timmar och tre avsnitt av Fredagspodden senare fick jag ett mystiskt meddelande med Bird-symbolen och en bild. Sen följde fler ledtrådar (alla finns inte med på bild). Sagt och gjort. Klappade igen datorn, smetade på  lite läppstift (mitt enda smink sedan de torra ögonlocken) och letade upp närmaste Bird-scooter.

Ungefär en kvart senare hade jag löst mysteriet. Maggan, Viddan och Majsan satt på Ester på sjuan. Ester ligger för övrigt granne med Cassia som är ett av tipsen i min Los Angeles-guide och nyligen valdes till en av stans bästa restauranger. Maggan hade beställt ett glas vin åt mig och Vidar drack en cola fredagen till ära. Vidde beställer alltid en cola, men dricker aldrig upp den. Ser en ljus framtid för honom som Stureplansstekare.

Jag satte mig ner och fick sedan i tystnad se på när Maggan och Vidde spelade hänggubbe. Den ena dog av skratt när den andra skrev butt crack. Sen planerade vi vår lilla Thanksgiving-utflykt till Yosemite, Magnus berättade om ett projekt han ska hjälpa Rebecca Stella med (han klipper ju hennes podd redan) och jag pratade av mig min manusångest.

Vi åt avocado- och grilled cheesemackor. Ostsmörgåsarna kom med en inte så barnvänlig och ganska så kryddig sås som jag smygåt av. Sen promenerade vi hem, jag jobbade ett par timmar, kollade på The Bachelor NÄR LEKEN BLEV ALLVAR (tack för peppen Jenny), åt glass och slocknade. Living la vida loca.

Borde färga mitt hår ser jag nu, men jag orkar faktiskt inte. Ger er en svartvit bild istället.

 

Tipsa mig!
Bästa hundkostymen på Halloween

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply