Personligt

Tacos, Bird och Etiopien

11 november 2017

Medan Vidar gick på födelsedagskalas till en kompis jobbade jag hela förmiddagen. November visade sig bli årets jobbmässigt tuffaste månad, men so be it. Ska försöka få allting gjort tills vi åker på Thanksgivingutflykt till Yosemite. Älskar känslan av att skicka in alla uppgifter OCH fakturor och sedan belöna sig själv med lite ledighet. Trots att det känns som semester hela tiden kan jag inte minnas när jag senast skulle ha haft en helt jobbfri dag.

 

Vi ett pausade jag och promenerade till Palisades Park där vi träffade Hanna, Martin, Juni och Arve som är här på semester. Vi köpte tacos från en foodtruck och pratade bland annat om Etiopien dit jag ska åka med Hanna på ett uppdrag från Läkarmissionen. Otroligt spännande för mig!

Sen tog jag en promenad, Maggan en Bird och Vidar sin hoverboard och susade hem igen för att jobba (jag) och senare laga middag (Magnus). Om det här var en scen ur en roman skulle ni kunna dra ett streck över sidan och skriva: TOTALT ONÖDIG INFORMATION.

Pappan till mina barn
Fem tips för att få igång kommentarsfältet

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Gunilla Sandgen 12 november 2017 at 00:02

    Jag älskar vardagsbetraktelserna. De får mig att fundera över hur det vore att leva i LA (eller Helsingfors). Om jag ville läsa en strikt journalistisk text kunde jag ju läsa en tidning. Keep them coming please.

    • Reply Peppe Öhman 12 november 2017 at 18:34

      Tack för att du säger så! Blev glad!

    Leave a Reply