Jobb Personligt Podcast

Tre bra tips och ett tack

13 november 2017

Vi har talat om det här i podden för länge sen, men jag vill påminna er om hur fantastiskt bra virtual reality kan vara i journalistiken. Kollade imorse på det här New York Times-reportaget från Falluja och det känns verkligen som om att befinna sig med i journalistens släptåg. Åka pansarvagn, besöka flyktingläger och ducka när missiler dundrar förbi. Jag stod som världens störst nörd med vår billiga VR-mask på och svängde mig runt för att kunna ta in allt av Irak. Stark rekommendation på den. Så nöjd över att stöda så bra journalistik som New York Times gör.

Är för övrigt lite överarbetar och pendlar mellan att vara stingslig till att vara oerhört skör. Har till exempel blivit så rörd av era fina kommentarer på sistone. Tack för dem! Grät också en skvätt åt barnet som blev knivhugget i Borgå i dag och åt alla familjer som skadats eller förlorat någon efter jordbävningen mellan Iran och Irak. Jag har tipsat om dessa hur många gånger som helst men för en snabb genomgång om vad som händer i världen och i USA rekommenderar jag NPRs Up First och samma New York Times The Daily som båda tar upp aktuella händelser.

Det var det, nu ska jag ut och äta middag med familjen Rosell.

Ursäkter, ursäkter, ursäkter
Pappan till mina barn

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply