Hästar Los Angeles Personligt Träning

Tipsa mig!

14 november 2017

Det är så mycket fint som hänt i dag. Jag fick gästa podden Tur och retur, hopplektion med ny häst, sushi i Studio City med Cissan och Hanna, korean spa med samma Hanna, mysig middag med Magnus och nöjet att jobba några timmar på kvällen med en arg bebis som saknat mig och en sjuåring som tjatar om en Nintendo Switch. Jag är kaputt som artist, men återvänder med ett fett inlägg imorgon.

Tills dess kan ni väl komma med era bästa tips alla kategorier (t.ex. bok, podd, tv-serie, hudlotion, musik, träningsform, pjäs eller vad som helst ni sitter på).

På tal om tips: Kortison och bepanthen hjälpte mina extremt torra ögonlock. De är okej igen. TUSEN tack för makalöst bra tips!

Din hjärna jobbar också när du inte tänker
Tre bra tips och ett tack

You Might Also Like

14 Comments

 • Reply Pekfringret 14 november 2017 at 23:05

  Hur en rockar frysta färdigköpta kanelbullar:
  In i ugnen, bred på smör (inget jäkla margarin) och pimpa med lite mer pärlsocker och -detta mina vänner är viktigt- en gnutta salt på varje bulle.
  Tata! Som nybakade hemmagjorda!

  //Pekfingret

  • Reply Peppe Öhman 15 november 2017 at 07:14

   Vattnas i munnen på mig. Detta tips ska jag utnyttja efter nästa besök till Ikea.

 • Reply Förvånad 15 november 2017 at 00:05

  Antagligen är jag sist ute, eftersom det redan finns tre säsonger på C-more, men jag säger Gåsmamman. Vilken fruktansvärt äckelspännande svensk thriller!

  • Reply Peppe Öhman 15 november 2017 at 07:14

   Bara hört folk tala om den, men inte sett. Tack, ska jag kolla!

 • Reply Sara 15 november 2017 at 00:28

  Eftersom jag nyligen förälskat mig i Outlander vill jag tipsa om den serien. Tänker även börja läsa böckerna, eftersom det känns som om man missar ganska mycket av handlingen om man bara ser tv-serien. (men i böckerna ser man ju inte vad som kan vara århundradets mest pirr-framkallande leende. https://tenor.com/view/jamie-outlander-smile-gif-9626159). 😉

  • Reply Peppe Öhman 15 november 2017 at 07:15

   Min ridkompis Frida snackade också om den och om du också tipsar MÅSTE den ju vara bra. 🙂

 • Reply Frusnygg 15 november 2017 at 06:09

  Tipsar om franska serien La Mante, vet inte var man kan se den lagligt tyvärr. Finns på franska Netflix med eng text. Väldigt bra och spännande serie.

  • Reply Peppe Öhman 15 november 2017 at 07:15

   TACK! På tiden att jag kollar på andra än svenska och engelska serier.

   • Reply Linnéa 15 november 2017 at 12:20

    På samma tema – Ring min agent (Dix pourcent, Call my agent ) en fransk serie om en agentur för skådisar. Mucho härlig! Finns på svenska Netflix och säkert annorstädes. Två säsonger, en tredje beställd.

 • Reply Ida 15 november 2017 at 08:10

  Vill tipsa om filmen Ingrid Goes West som kom ut i år. Handlar om en sociala medier-stalker som spårar ur. Obehaglig och rolig + emellanåt klockrena observationer av det ytliga tidevarv vi lever i. Utspelar sig i LA också, så kanske kan vara kul för någon som känner staden att se. 🙂

  • Reply Peppe Öhman 15 november 2017 at 08:55

   DEN ska jag belöna en hård arbetsdag med ikväll.

 • Reply Johanna 15 november 2017 at 12:17

  Tipsar om Styrkelyft som träningsform! Väldigt icke-fokus på snygg kropp – utan bara på att bli så stark som möjligt i marklyft, knäböj och bänkpress. Väldigt tillfredställande att känna sig stark på riktigt. Plus, att lyfta supertungt kräver 100% fokus = inget utrymme för att fundera på jobb etc. Och känslan när man spräcker tresiffrigt första gången och känner sig som shehulk!

 • Reply Joanna 15 november 2017 at 13:38

  Har väntat på att få tipsa någon om det australienska bandet Gang of youths som jag själv precis upptäckt. Speciellt deras nysläppta skiva Go farther in lightness. Den är grym! Mina personliga favoriter är Do not let your spirit wane, The heart is a muscle och The deepest sighs, the frankest shadows. Texterna, rösten, musiken!

 • Reply Lina 16 november 2017 at 14:02

  Mia Blomgrens radiodokumentärer, t.ex. ”Dom kallar oss white trash” i Sveriges Radio (som podd). Hon gör så bra saker. Och överlag radiodokumentärer, t.ex. Tendens.

 • Leave a Reply