Jobb Los Angeles

Intervjuade Anine Bing och åkte till Trader Joe’s

18 november 2017

Jaha, vad har vi hittat på i dag då? Åkte till Best Buy för att köpa en extern hårdskiva som Magnus behöver för ett projekt han gör med Rebecca Stella. Vidare till Trader Joe’s för att köpa några specifika ingredienser för middagen. Jag hade glömt bort hur mycket jag älskar att handla mat på Tradern, alla är glada, alla förpackningar snygga och all mat är ekologisk och god.

Efter det var det meningen att vi skulle testa på Impossible Food-kött, som alltså inte kommer från djurriket, på Umami Burger, men då gjorde Majlis en grej som tvingade oss att åka hem och sanera hela bilen. Stämningen sjönk. Resten av dagen jobbade jag på Hannah och Amanda-manuset och nu är klockan halv nio. Jag tycker att jag är värd ett glas vin. JA, jag belönar mig med alkohol!

Här är förresten en helgintervju med Anine Bing som jag gjorde för svenska Breakit.

Mitt svåraste jobb hittills
Vad vet vi om Etiopien?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply