Resa

Yo Yosemite!

23 november 2017

Det doftar kalkon i hela huset och alla är lite trötta efter att vi satt uppe halva natten och spelade Cards Against Humanity och sedan utsattes för frisk luft hela dagen. Yosemite är ÄNNU vackrare än vad jag kunde föreställa sig. Jag har nog aldrig förr upplevt en så mäktig natur.

 

Ja men ni fattar. Otroliga träd, berg och vattenfall. Himmel så blå att den nästan ser fejk ut och en så ren luft att LA-lungorna jublar. Plus goda vänner! Jag är så glad över att vi åker iväg på utfärder med nya och gamla vänner. För tillfället är det familjen Blankens, Prydz och Illic som firar tillsammans. Vi ska såklart ta ut allt av traditionen och vid middagsbordet prata om vad vi är tacksamma över. 

 

Det blir mer imorgon. Nu ska jag sluta data och sluta upp med ett glas rödvin.

"Stating the obvious"
Mot Yosemite!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Två timmar från LA - Livet & LA 17 mars 2019 at 19:04

    […] helgresor med vänner. Senast exakt det här gänget var samlat var ett och ett halvt år sedan i Yosemite. Också väldigt bra resa. Ja, nu blev jag den där släktingen från 1987 som tvingar gästerna […]

  • Leave a Reply