Personligt

Typiskt människan att aldrig vara nöjd

25 november 2017

Nyss hemkommen från Yosemite försöker jag samla ihop mig, packa lite, jobba iväg några grejer, tidsinställa ett par inlägg, låtsas att jag är cool med att åka från Majlis och Vidde och Maggan. Imorgon går flyget till Dubai där jag sover en natt och sedan flyger vidare till Addis Adeba där jag träffar Hanna och resten av gänget. Ser väldigt mycket fram emot den här upplevelsen, men går också och bär på den ständiga ambivalensen en känner som förälder. När Majlis inte låter mig vara ifred en sekund, och jag skriver allt jag skriver med en baby på vänster arm, längtar jag efter ensamheten. Men så fort jag tänker på att åka iväg från henne får jag ångest. Jaja, typiskt människan att aldrig vara nöjd.

Julgranen är pyntad
Julstämning deluxe!

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply matilda 26 november 2017 at 06:07

  apropå Yosemite (underbar park! älskar den. jag var där med en vän för ett par år sedan.)
  jag letade efter den där hiken som jag sa att jag skulle tips om, den som ligger nära las vegas. jag vet att jag hade en karta till den men jag kan inte hitta den. har letat i alla skrymslen och vrår men den verkar ha blivit uppäten av mucklor. i alla fall; här är en länk till ett youtubeklipp där de går till de hot springs jag ville tipsa om: https://www.youtube.com/watch?v=SKoc7cqRups

  • Reply Peppe Öhman 26 november 2017 at 08:04

   Ser alldeles magiskt ut. Måste ta reda på var detta underbara ställe hittar (och filma det lite mindre skakigt).

 • Reply Johanna 26 november 2017 at 10:56

  Ja, vad e grejen! Man längtar att ha egentid och sen när man har det så sitter man typ och kollar på foton på barnet i telefonen el.dylikt. 😀 Nåja, kanske inte alltid men det har hänt.

 • Leave a Reply