Podcast Resa

SMS-litteratur

30 november 2017

Jag ska precis ta mig ut i Addis för en sista dag i den här omvälvande staden. Det finns så mycket jag vill berätta, om hur tonåringar luras in i prostitution, om barn som måste jobba, och om hur elva personer sover på sex kvadrat, men främst om hur mycket hopp det finns. En av kvinnorna på Dorota-hemmet, för kvinnor som tagit sig ur trafficking, sa att hon kommer att jobba upp sig och öppna en egen frisörsalong där hon kommer att anställa andra kvinnor som tvingats till prostitution. Så kanske det måste funka, att vi fortsätter att hjälpa varandra när vi själva fått hjälp.

För att ni inte ska tröttna på all jag har att skriva om kommer här lite utmärkt pausmusik i form av Mellan raderna. Vi pratar om kvinnlig vänskap, sms-böcker, om varför Babblarna är så bra och såklart #metoo.

Galoppera fram igenom öknen
3000 meter över havet jobbar småflickor

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply