Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
Personligt

15 frågor åt Magnus

11 december 2017

Den här fina lilla listan stal jag rakt av Ellen, som inte bara har en väldigt smart och rolig blogg, utan också romandebuterar i höst. Följ henne, vetja! Magnus tyckte för övrigt att det var svinkul att svara.

 1. Hur träffades ni?
  Jag var, vid tidpunkten, en superpopulär programledare på morgonradion i Helsingfors. Peppe hade precis blivit chefred. för tidningen Papper, så det var naturligt att hon skulle intervjuas av mig och min kollega Peter ”Petski” Westerholm. Jag var den som ansvarade för intervjun den gången och hade därför råpluggat Peppes blogg. Tänk vad annorlunda det hade kunnat gå om det varit Petskis uppgift den gången, att läsa på om Peppe. Efter den gången råkade vi ”springa på varandra” på tillställningar etc etc och sen gifte vi oss ett par år senare.
 2. Hon sitter framför tv:n, vad tittar hon på?
  Något skit om en ung kvinna som typ åker buss i en liten regnig stad utanför Paris. Allt utspelas i realtid och filmen blir plötsligt svartvit i mitten.
 3. Hurdan musik lyssnar hon helst på?
  Gärna svensk hiphop
 4. Vilken är hennes sämsta egenskap?
  Förutom hennes uppenbara tv- och filmsmak så är hon ohyggligt obrydd av praktiska detaljer. Till exempel har denna fullvuxna och världsvana kvinna fortfarande inte förstått vikten av att förboka ett bord då hon och hennes sju vänner dyker upp till restaurangen en fredagskväll.. Hon tänker att det löser sig och om det inte gör det så går man vidare. Sällskapet tänker: Varför har du inte bokat bord, ditt pulver?
 5. Vem är hennes bästa vän/vänner?
  Jag är hennes bästa vän, precis som hon är min. Sedan har hon en knapp handfull samling människor i Finland och i USA/Sverige som står henne oerhört nära. Ni vet vilka ni är.

 6. Nämn något du brukar göra som hon inte tycker om?
  Meddela henne om att det är dags för mig att gå på toaletten och bajsa. Listan kan säkert göras längre med att jag inte ställer in saker i diskmaskinen, lämnar kläder, stökar, säger att jag bara ska ta en öl och kommer hem en vecka senare aspackad etc etc.
 7. Hur går hon klädd hemma?
  Som hon går klädd ute. Oftast i något skönt klädesplagg som det ungefär tar tre år för mig att se skönheten i. Alltså skönheten i dem ser jag ju alltid, alltså Peppe, men själva klädesplagget kan för mig ta lite längre att uppskatta. Till exempel de vit-svart-randiga tajtsen hon har, som hon dessutom gärna kombinerar med en fejk-päls-väst. Idag ser det ut som en zebra har fastnat i slutet av en isbjörn, men troligtvis kommer jag se storheten i detta mode om ett par tre år.
 8. Beskriv henne med tre ord?
  Stark, vacker, smart.
 9. Berätta något om henne de flesta inte vet?
  Hon är också rolig!
 10. Vad brukar ni oftast gräla om?
  Att Peppe gör mer än jag. Vilket är helt sjukt att gräla om, för det är vi ju båda överens om.
 11. Vad är hon bra på?

  Att snabbt plocka ut det väsentliga i ett stycke. Tråkigt bara när det stycket är något som sägs och Peppe redan tappat intresset efter halva monologen.
 12. Vad är hon dålig på?
  Att ha tålamod.
 13. Nämn några saker som gör henne glad?
  Att rida. Att ta nya vägar hem. Att äta gott.
 14. Hurudan är hon som fru?
  Bästa jag har.
 15. Hur ser er framtid ut?
  En resa handlar inte allt bara om målet, det handlar också om resan i sig. Därför kompletterar vi varandra perfekt. Hon är piloten och jag är flygvärdinnan. Så angående vår framtid så vet jag bara att vi garanterat kommer att komma dit och vi kommer att ha så jäkla roligt på vägen!

De snygga bilderna har Karin tagit på en överraskningsfest Magnus ordnade för mig förra augusti när jag var höggravid med Majlis.

Den lilla framgången är större än det stora misslyckandet
Julgranen är pyntad

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Koko 12 december 2017 at 04:19

  Roligt att läsa.
  Dagens awww: ”Jag är hennes bästa vän, precis som hon är min.”
  Dagens fnitter: ”Idag ser det ut som en zebra har fastnat i slutet av en isbjörn, men troligtvis kommer jag se storheten i detta mode om ett par tre år.” 😀

 • Reply Sara 12 december 2017 at 05:37

  Åh vad fint! SÅ mycket kärlek i det!

 • Reply Joanna 12 december 2017 at 08:09

  Ah vilka härliga svar! Älskar humorn. Och ni måste ju vara förebilden för en relation, så kompatibla.. eller vad det heter

 • Reply Cecilia 12 december 2017 at 11:23

  Så FINT <3 <3 <3

 • Reply Helena_ess 12 december 2017 at 21:49

  Alla par borde ju göra detta! ❤️

 • Reply emzi 13 december 2017 at 01:41

  Vilket härligt inlägg 😀 och så fina svar !

 • Reply Hanna 13 december 2017 at 05:03

  Det om piloten *gråtande smiley* vad fint!

 • Reply Filippa 14 december 2017 at 01:09

  Älskar hans svar, vad roligt att läsa!

 • Leave a Reply