Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
Samarbete

Julklappstips: 30 procent på hudvård

12 december 2017

Detta är ett kommersiellt samarbete mellan Swiss Clinic och Livet & LA

Här kommer en påminnelse på inlägget med Swiss Clinic och att ni får 30 procent rabatt på hela shoppingen om ni handlar för minst 50 euro. En utmärkt julklapp till dig själv eller någon fin person du vill skämma bort. Så här ser det lyxiga hudvårdspaket ut. När jag skrev om rollern på Insta hörde förresten flera olika personer av sig och hyllade den som bästa hudvårdsprodukten på länge. Måste hålla med.

Jag tar mig an en hudvårdsrutin

Åk på språkresa i sommar!
Jag tar mig an en hudvårdsrutin

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Bea 13 december 2017 at 01:55

  Köpte! 🙂 ser så effortless ut när du tom sitter i bilen och rollar!

  • Reply Peppe Öhman 13 december 2017 at 12:08

   haha! Jag vill höra vad du tycker om den sen!

   • Reply Bea 13 december 2017 at 12:34

    Så klart 🙂 Är både pepp och lite rädd! Hoppas bara Postnord pallar trycket här vid jul och att den faktiskt kommer fram 🙂

  Leave a Reply