Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
Hästar Los Angeles

Den ekonomiska ångesten är kanske bara pms

13 december 2017

Jaha, vad händer här då? Jo, jag  har ridit en bra ridlektion på Popcorn som vanligtvis är en trygg nybörjarhäst, men i hemlighet har mest skills av alla hästarna i stallet. Där ser man. Tycker att det är hälsosamt att rida olika hästar. Det krävs att man själv är följsam och tvungen att snabbt analysera vad som krävs av just den hästpersonligheten. Jag tror att jag blivit mjukare och mer samarbetsinriktad i ridningen. När jag var yngre var jag mer dominant på hästryggen. Tänker att det är livet, att man blir mjukare och mer förstående ju äldre och klokare man blir. Eller det hoppas jag i alla fall. Sen finns det såklart folk som vägrar förändras, men det får stå för dem.

Annars då? Steg upp kvar i sex på grund av baby och trampade sedan omkring i månadens ekonomiska ångest. En dag i månaden slår den till. Då är jag arg på uppdragsgivare som inte fattar hur mycket arbete som ligger bakom ett reportage. Sen glider ekonomiångestmolnet förbi och jag är tillbaka i LaLaLand där solen skiner, palmerna vajar och Stilla haver brusar in. Månadens ekonomiska ångest är min kropps svar på pms. Eller VÄNTA! Kanske det ÄR pms!

Nu blir det inspelning av Mellan raderna, sedan lite byråkrati och vid lunch tar jag min kompis Paulina, som är här på besök, till Koreatown på spa.

Tips för att bli smartare och kreaktivare
Utan bacon, tack

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply