Personligt

Fler outfits och videon

26 december 2017

Bara halva semestern (gav mig ledigt fram till 2018) har gått och vi har glidit in i ett mysigt lunk där det inte finns några måsten (förutom att mata, vila och byta blöja). Vi äter choklad, spelar spel, pratar och planerar nästa måltid. På för- och eftermiddagarna gör vi korta utflykter, igår till Manhattan Beach och El Segundo, i dag till Hollywood.

I dag  hade missbedömt mängden turister som ville upp till Griffith Park Observatory i dag (jaja, jul annandag borde ha ge oss en förvarning), men lyckligtvis hade Maggan ett äss i ärmen. Han kom ihåg att våra kompisar Eric och Sofie bor alldeles under Hollywood-skylten så vi drog hem till dem, eller parkerade utanför deras port utan att ringa på, och visade skylten för mamma.

Gårdagens utflykt till Manhattan Beach gick mest ut på att vi promenerade några hundra meter längs med strandpromenaden medan Majlis tjöt till av lycka varje gång vi mötte en hund. Syrrans familj jag tyvärr varit lite krassliga, men medan de (alltså Pyret) ännu hade lite energi krav i kroppen och vi fortfarande befann oss i Palm Springs gjorde vi en cykeltur runt stan. Jag hade glömt min telefon hemma och hade ingenting att orientera mig med så vi cyklade givetvis vilsen, men det kändes inte så farligt då jag hade en syster vid min sida.

Jag älskar ju innerligt det här bloggen och tycker så mycket om er som kommenterar här. Har funderat mycket på hur 2018 ska bli som bloggår och har utmanat mig själv till att a) göra minst en video i veckan b) hela januari lägga ut en outfitbild. Inte för att det här ska förvandlas till en modeblogg, men för att jag själv tycker det är roligt med bilder på vad folk har på sig.

De nio bästa: Think Outside the Cocks
Passivt aggressiva hälsningsfraser

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Marie 26 december 2017 at 16:29

  Ja! Va kul med outfits!!!

  • Reply Peppe Öhman 27 december 2017 at 08:25

   Marie! Vad roligt att du också hänger här ibland! Outfits coming up!

 • Reply MC 26 december 2017 at 19:15

  Instämmer med Marie! Superkul!
  Ska föda barn nu vilken dag som helst och ligger och google-frossar på olika jeans, toppar osv som jag ska köpa när man inte är formad som jultomten längre så ser fram emot inspo!

  • Reply Peppe Öhman 27 december 2017 at 08:26

   Oj grattis till barnafödandet! Kom ihåg att råma som en ko när värkarna kommer och slappna av i käken. KRAM

  Leave a Reply