Personligt

De nio bästa: Think Outside the Cocks

27 december 2017

Typiskt att Majlis ska komma och stjäla hela showen, men det hör väl till bebisars natur. För övrigt är jag väldigt glad över att bilden från Women’s March i januari landade i mitten av kollaget. En mycket fin dag då det kändes som om motståndsrörelsen var stark och passionerad. Inatt lyssnade jag förresten på det senaste avsnittet av Pod Save America där de snackade om samma sak, att folk som vill ändra på det amerikanska systemet där de rikare bara blir rikare och de fattiga fattigare, där man skiter i miljö- och humanitära frågor och där man har en på gränsen till narcissistisk inställning till sitt eget land håller på att organisera sig inför kongressvalen 2018 blir allt starkare. Sen gillar jag såklart också att Think outside the Cocks kom med på listan. Den ska jag ha på mig på nästa Women’s March.

Tips för att bli smartare och kreaktivare
Fler outfits och videon

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Sylvia 29 december 2017 at 13:33

    Ah! Jag har samma tröja nånstans. Beställde från Bang för några år sen och glömde bort den. Måste grävs fram. Tack för påminnelsen.

    • Reply Peppe Öhman 29 december 2017 at 15:19

      Gräv fram! Den får alltid en massa positiv uppmärksamhet.

    Leave a Reply