Podcast

Killmiddag!

27 december 2017

Där ligger ni och njuter av julens sista konfekt och önskar att ni hade en rolig, men ändå informativ podd att lyssna på. Då glider ”Magnus och Peppes podcast, episod: Killmiddag” in på er mobilruta. Lyssna! Eller som Maggan utryckte det:

”Julen är över! Magin är borta. Vad pratar killar egentligen om då de träffas på middagar? Peppe erbjuder männen ett samtalsmanus. Män borde, precis som kvinnor, talar mer om sitt sexliv med varandra. Magnus är inte övertygad och också lite orolig för vad som möjligen har berättats. Dessutom pratar vi om kapitalismen som erbjuder oss saker vi inte ens visste att vi ville ha. Och vad är något moraliskt försvarbart bara för att det kan klassas som en tradition? Och så nuddar Magnus försiktigt vid sorgen av sin mormor, som gick bort precis innan jul. Första avsnittet efter jul! Välkomna!”

Killräckligt
Resepodden Tur och retur

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply