Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
Okategoriserade OOTD

Hur man får ett nyårslöfte att hålla

2 januari 2018

Mina nyårslöften är inte mer avancerade än att organisera upp mitt arbete så jag lägger ner mest tid på det jag tjänar mest på och således kan frigöra lite tid för att a) ta det lugnt b) skriva kreativt. Och att varje dag i januari ta en outfit-bild. I vanliga fall är jag svindålig på att följa upp bloggutmaningar, jag känner mig låst och blir fort frustrerad, vill slå mig från från förväntningarna. Jag tänker ändå att det ibland är hälsosamt att stiga ur sin uppfattning om sig själv. Liksom utmana sin självbild, vare sig det handlar om att man tror att man är rädd för höjder, är omusikalisk eller inte passar i kjol. Därför ska jag göra mitt yttersta för att både leva upp till mina nyårslöften och bloggutmaning.

Tror att hemligheten med att få ett nyårslöfte att hålla är att köra samma taktik som Anonyma Alkoholister. Att ta en dag, en timme eller till och med en minut åt gången. Inte se hela sitt liv framför sig, utan bara fokusera på att träna i dag, eller ta en tupplur varje eftermiddag, eller äta fler mackor eller oftare ge sig själv komplimanger eller vad man nu lovat JUST NU. Blir perspektivet för långt kan löftet kännas orimligt stort, men tar man ner det på en mikronivå är det mer hanterbart.

Här kommer dagens outfit.


Dagens outfit: t-shirt från Everlane, mörkblå manchesterbyxor från Urban Oufitters (velade mellan två storlekar, tog den större,  blev besviken eftersom den visade sig vara alldeles för stor, men insåg sedan att just för att braxorna är så stora också är vansinnigt sköna. behöll dem), skärp från Burberry (fick det av Karine för några år sedan) och pjucks från Blankens.

Bästa motionen för sjuåringar (och OOTD)
Årets första tårar

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply emzi 2 januari 2018 at 16:35

  Jag tror definitivt att det är något i att ta en dag i taget och inte se på det stora helatiden.

 • Reply linnea p. 4 januari 2018 at 08:20

  ÄLSKAR januarilöftet! Och dina byxor. Vill kopiera bägge två nångång och kommer antagligen att skamlöst göra det!

  • Reply Peppe Öhman 4 januari 2018 at 16:54

   TACK! <3 kopiera! DO IT! <3

 • Reply OOTD - Livet & LA 9 januari 2018 at 18:39

  […] igår glömde jag ju helt bort att lägga upp dagens outfit, alltså OOTD som man säger här i bloggvärlden,! Får köra in en extra dag i februari istället. Rätt ska […]

 • Leave a Reply