Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
Los Angeles OOTD

Bästa motionen för sjuåringar (och OOTD)

3 januari 2018

Hej från sjukstugan! Min syrra och hennes familj hämtade inte bara julstämning och rågbröd med sig från Finland, utan också nåt slags sjukdom som plikttroget arbetat sig igenom varje familjemedlen. De svagaste har inlett med feber och sedan en liten kräkning, medan de starka (jag) nöjer oss med vanliga förkylningssymtom. Jag vägrade imorse att acceptera tecknen på krasslighet och drog iväg på en cykelutfärd till Venice med våra gäster Tommy och Linnéa, deras barn och Vidar. Det visade sig såklart vara en dålig idé (trots den vanligt snygga utsikten från strandpromenaden) och jag mådde ganska dåligt på vägen tillbaka. Feberfrossa och sjukdomsångest.

Om man ska se det från den ljusa sidan är sjuåringar överraskande bra cykelsällskap. Stort plus för att Vidar ÄLSKAR att cykla. Jag älskar att han får motion och frisk luft genom att göra något han verkligen njuter av. Win win. På den sämre sidan är att jag däckade så fort vi kom hem. Ska kurera mig med amerikansk dundermedicin och vila.

Eftersom jag har sagt att det ska bli outfitbilder hela januari, och INTE tänker vara en svikare, ragglade jag hem och bad Maggan fota mig i min cykelutstyrsel. Det är med andra ord sneakers och leggings (Kenzas samarbete) från Puma, en tröja jag lånade av Tommy när jag frös som mest (under det en tröja från Anine Bing och en t-shirt från Everlane). Inte mer avancerat än så. Däremot måste jag erkänna att det är ganska kul med dessa bilder.

 

Dagens outfit: Cowboyen
Hur man får ett nyårslöfte att hålla

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Johanna 3 januari 2018 at 22:18

  Så segt med sjukdomar. Krya på dig!

  • Reply Peppe Öhman 4 januari 2018 at 16:54

   Tack, vännen! Känns bättre redan idag.

 • Reply Cecilia 5 januari 2018 at 07:55

  Så jäkla stylish! Ser framemot dessa bilder i den tråkigaste av månader. KRAM!

  • Reply Peppe Öhman 7 januari 2018 at 09:24

   TACK och gott nytt år, VÄNNEN! STOR KRAM!

  Leave a Reply