Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
OOTD

Medelåldern börjar vid 65

7 januari 2018

Här kommer dagens outfit från en bassängkant i öknen. Tänkte först att det kanske inte alls var passande för en dam i min ålder att lägga ut bikinibilder, men så kom jag ihåg att jag lovat mig att aldrig åldersdiskriminera mig själv. Det gäller de mesta spontana ängsligheter jag känner, varför skulle jag lägga ut hinder för mig själv när det garanterat finns andra och annat som kommer att göra det på vägen. Dessutom läste jag att nån myndighet inom FN har omdefinierat medelåldern till 65, så alla 40-åringar där ute, ni kan lugnt släppa medelåldersångesten. *kollektiv utandning*.

Silverbikini från Monki.

OOTD
OOTD i Palm Springs

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Micke 7 januari 2018 at 20:49

  Men nånting händer nog här efter 40. Jag känner det både i kropp och huvud. Har nog själv kallat det medelålder, men inte sett det som nåt särskilt dramatiskt. Mogen ålder klingar också fel, men kanske det har lite andra konnotationer än medelålder ändå. In one’s primer – toppålder, det kanske kunde vara nåt?

  • Reply Micke 7 januari 2018 at 20:50

   Bannade autocorrect, ingen grundfärg, primer, utan prime. Peak annat bra ord på engelska.

  • Reply Peppe Öhman 8 januari 2018 at 08:15

   Berätta om förändringarna, jag har ännu inte känt dem. Eller kanske tröttheten, men har lagt det på bebis i familjen-kontot. Mentalt har jag börjar förlåta mig själv. Saker jag skämts över eller fel jag gjort har nu preskriberats och jag är okej med dem. Otroligt skönt.

   • Reply Micke 8 januari 2018 at 09:57

    Måste sluta röka för att det började kännas i kroppen, vilket var jävligt skrämmande. Börjde motionera för att kondisen blivit kass. Så mår suveränt, men poängen är att kroppen kräver aktivt underhåll. Vilket den inte gjorde tidigare. Med huvudet egentligen tvärtom. Det hålls mer harmoniskt än tidigare trots diverse skitstormar som förr hade varit betydligt jobbigare att hantera. Och så man är mer okej med sig själv, som du säger.

    • Reply Peppe Öhman 11 januari 2018 at 17:39

     Kan känna igen mig i detta. Jag har visserligen aldrig rökt, men tränar nog mer än någonsin tidigare.

  Leave a Reply