Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
Personligt

Att sovskamma någon

8 januari 2018

Vi har ju haft husgäster här i Santa Monica sedan sent 2013. Just nu är det Magnus bästis Tommy, hans roliga fru Linnéa och deras två gulliga barn Felicia och Freja (så GLAD över att Vidar och tjejerna leker så bra tillsammans). Tommy jobbar inom musikbranschen och är i L.A. hela tiden, ungefär en gång om året tar han med sig familjen. På sommaren hänger vi så mycket vi kan i Stockholm.

 

Jaja, det var inte DET jag skulle skriva om, utan om att Linnéa sa att hon ville testa hur en månad av riktigt mycket kvalitetssömn skulle påverka kroppen och ens utseende. Tänk er att sova 8-10 timmar varje natt, en riktigt god och djup sömn. Skulle det göra underverk med huden, kroppen och huvudet?

På tal om det har Magnus på sistone anklagat mig för att sleep shamea honom. Att jag på ett passivt aggressivt sätt hånar honom för att han sover så mycket och ofta. Jag känner inte igen mig i anklagelserna, men kan inte annat än erkänna att jag är lite avundsjuk på mängden sömn han ser till att han får.

Vanor, ovanor och rutiner
Dessa småsaker driver mig till skilsmässans brant

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Hanna 9 januari 2018 at 00:39

  Jag sovskammar kanske Martin ibland. Men att han får mer sömn är på min bekostnad. Medvetet eller ej.

  • Reply Peppe Öhman 10 januari 2018 at 21:17

   SAMMA HÄR! (fast Maggan då)

 • Reply Filippa 9 januari 2018 at 02:22

  Om hans sovande går ut över saker som ska göras eller leder till att du måste göra dem istället är det knappast att skamma – tycker jag =)

  • Reply Peppe Öhman 10 januari 2018 at 21:18

   Jag tycker som du.

 • Reply E.J 9 januari 2018 at 05:37

  Byter lite ämne nu, men har en fråga som jag länge funderat på. Angår Dubai – jag vet att du besökt stället och funderat i samma banor. Dubai är en människoförtryckande, miljöförstörande stad byggd på slaveri men samtidigt en turistort som lockar en massa folk. Hur ska man resonera kring detta turistande? Ska man fördoma det, för sist och slutligen handlar det ju om att stöda dessa vidrigheter? Eller ska man ”acceptera” det (acceptera låter fel för folk får ju åka vart de än vill), för det finns knappast några länder som är felfria. Ja, jag har lite svårt med kompisar och bekanta som hajpar Dubai.

  • Reply Peppe Öhman 10 januari 2018 at 21:19

   Bra fråga, har tänkt jättemycket på detta och skulle nog inte åka till Dubai ifall mina barns gudmor och en av mina bästa vänner bodde där. Ska svara i helt inlägg snart!

  Leave a Reply