Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
OOTD

OOTD

9 januari 2018

Ojojoj, igår glömde jag ju helt bort att lägga upp dagens outfit, alltså OOTD som man säger här i bloggvärlden,! Får köra in en extra dag i februari istället. Rätt ska vara rätt. Jag kan bara skylla på att vi körde hem från Palm Springs och allt var upp och ner här hemma och jag GLÖMDE!

Tröja från Anine Bing, lederhosen från H&M och pjucks från självaste Blankens. The DTLA om man ska vara exakt. Gillar dem väldigt mycket och just idag började de vara bekväma. Så skönt när man gått in ett par skor. De mörka ringarna under ögonen är designade av Majlis Öhman. Hon höll oss vakna praktiskt taget hela natten.


OOTD: Keep it rad
Medelåldern börjar vid 65

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Marie H 10 januari 2018 at 13:41

    Mycket inspirerade! Nu blev jag också sugen på att bära mina med skinnbralla. 👌 snygg!

    • Reply Peppe Öhman 10 januari 2018 at 16:55

      Ser fram emot bild!

    Leave a Reply