Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
OOTD

Reashoppingens hemlighet

11 januari 2018

Börjar ni tröttna på mina outfits? Som ni kanske märker är de väldigt opretentiösa, exakt så här ser jag ut vanliga dagar i Los Angeles. I dag drog jag till exempel på mig Santa Monica-uniformen med leggins och tröja. tröjan är en hand me down av Karine (fick den när jag senast hälsade på och frös) och braxorna är nåt amerikanskt märke jag inte minns, men VÄLDIGT mjuka och lena är de. De har tyvärr så pass dålig elasticitet i midjan att man inte kan dra ut på en springtur med dem, men förlåter dem för det. Väska från & Other Stories sommarrea. Har tappat bort mina solglasögon och lånade Maggans Ray Bans.

På tal om rea så insåg jag en mycket enkel och befriande grej. Jag har nämligen ganska lätt att tro att jag måste fynda så fort en rea drar igång. Under mellandagarna satt jag och surfade på olika sajter och liksom väntade att 40 procent skulle bli 70 procent. Sedan insåg jag plötsligt att kläderna inte kommer att ta slut. Försvinner ett plagg jag är lite sugen på dyker det garanterat upp ett minst lika bra under nästa rea. Efter som vi lever i ett kapitalistiskt system behöver jag aldrig oroa mig över att det inte ska finnas något att köpa. Sisådär, nu hoppas jag att jag kanske besparade också er från en eller fler hetsköp.

Vanor, ovanor och rutiner
OOTD: Keep it rad

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Sara Arnald 11 januari 2018 at 19:44

  Nu när jag är ute och reser med liten packning – och bland annat därför förvägrar mig onödiga klädinköp – så tänker jag en hel del på det där med klädshopping när man är på semester. VARFÖR köper man så ofta helt omöjliga kläder när man är på resa, är ledig och har det härligt? Sedan står man där i februarimörkret i Stockholm och undrar HUR MAN TÄNKTE när man shoppade den där grälla tunikan eller den så quirky hobo-chica t-shirten med fransar. Det är som att man helt byter personlighet när man reser, en person som man inte vill kännas vid (att man ville vara) när man åker hem.

  • Reply Peppe Öhman 11 januari 2018 at 20:57

   Så hög igenkänning på detta! Har aktivt varit tvingen att jobba bort exakt den här tendensen.

 • Reply Jessica 12 januari 2018 at 02:54

  Vad skönt att läsa detta! Jag känner att jag blivit sådan i år, att jag känt en stress att jag borde ”passa på” nu när det är så mycket rea. Men det är ju sant, det kommer alltid nytt och egentligen vill jag köpa mycket mindre. Hade köpstopp på kläder och accessoarer under 7 månader förra året och hade ju tänkt att fortsätta på det spåret och bara köpa det jag verkligen behöver. Tack för en strålande bra blogg som är en av mina absoluta favoriter!

  • Reply Peppe Öhman 12 januari 2018 at 13:45

   Precis den där ”passa på”-känslan vill jag komma ifrån. Överraskande svårt. Och TACK för fina ord om bloggen, blev MYCKET glad <3

 • Reply Hanna 12 januari 2018 at 07:35

  Det här inlägget behövde jag läsa efter att ha kollat på Samujis 60 %-iga rea…

  • Reply Peppe Öhman 12 januari 2018 at 13:45

   Detta är kanske kontraprosuktivt, men en av mina snyggaste jackor nånsin är en trenchcoat jag köpte på Samujis rea

  Leave a Reply