Los Angeles

Livet & Jill Johnson

17 januari 2018

I höstas åkte jag till Las Vegas för att göra en stor intervju med Jill Johnson (tack Johanna!). Jill var så himmelens varm och klok och trevlig och vi har hållit en sporadisk kontakt sedan dess. Nu är hon i L.A. i några dagar och jag passade på att bjuda in mig och henne till Cissans klubbhus i Malibu. Eller Cissan äger inte (ännu) klubbhuset, hon har medlemskap till det.

Det var en väldigt fin dag och vi såg till och med några delfiner simma förbi. Var så nöjd över speciellt delfinerna. Jag får ofta en helt irrationell känsla av att det är på mitt ansvar att folk ska gilla Los Angeles och tar det nästan personligt ifall de inte gör det. Eller när de säger att de föredrar San Francisco, på en rationell nivå kan jag fatta det, men på en känslomässig gör det ont.

Jag åt för övrigt en fruktansvärt god acaibowl. Ni ser ju själva. Resten av dagen har jag, inspirerad av Caroline Haines, skrivit om dickpics.

Bästa skyltarna på Women's March Los Angeles
Paradiset i Malibu

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Kira 18 januari 2018 at 12:58

  Haha, känner igen mig själv i att ta det personligt ifall någon inte gillar SF….Eller om de gillar LA mer än SF (herrejöss!!). Men kanske man inte alltid skall jämföra heller.

  • Reply Peppe Öhman 18 januari 2018 at 17:04

   Haha, nästa gång du är här eller jag är där får vi träffas och visa det absolut bästa av städerna och komma överens om att de är exakt lika bra.

 • Reply Johanna 18 januari 2018 at 16:16

  Vad kul!! Och varsågod 🙂

 • Reply läsaren 18 januari 2018 at 21:20

  Har du några tatueringar? Funderat på att skaffa en?

 • Leave a Reply