OOTD

Att gräla om samma sak om igen

26 januari 2018

Välkomna till relationsbloggen! Lyssnade som vanligt på Slate’s Double X Podcast som delvis handlade om Aziz Ansari-caset (höll för en gångs skull inte alls med dem) och att alla par har ett ständigt återkommande gräl. Det kan handla om hur och var man ska bo, hur barnen fostras, hur tvätten tvättas, vem som gör mest i hemmet (det är Magnus och jag) eller något helt annat. Grälet kan handla om en bagatell eller vara ett stort mörkt moln som verkligen påverkar relationen.

Det här återkommande grälet är så välbekant så att alla iblandade har sina egna roller och repliker. Det är en bonuskälla till ytterligare irritation. Känner ni igen er? Här är ett exempel.

Ja och så vill jag passa på att tacka er för era svar på det här inlägget om vad ni äter en vanlig dag! Mycket bra läsning. Jag vill speciellt lyfta fram Hannas kalla frukost-O’Boy.

 

Dagens outfit, eller OOTD som vi kallar det här, består av Acne-jeans, cashmeretröja från Everlande och rosa Adidassneakers.

Hur ska vi göra med hudvården?
Speglar instagram din själ?

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Jenny 27 januari 2018 at 03:11

    Off topic, men lyssna på senaste Lilla Drevet om skam och flygresor som du skrev om nyligen. Vill också hålla med en tidigare kommentator om att bloggen verkligen lyft efter jul, underbart! (Obs var inte dålig innan men du fattar nog vad jag menar)

    • Reply Peppe Öhman 27 januari 2018 at 07:55

      Tack för tips om LIlla Drevet! Länge sen jag lyssnade, men ska göra det nu. Och tack för fina ord om bloggen! Blev glad.

    Leave a Reply