Podcast

Fler följare på insta

31 januari 2018

Och här är Magnus och Peppes podcast. Eller som Magnus uttryckte det:

”När folk lurar systemet, är det då systemet det är fel på? Som killen som skapade Englands hetaste restaurang, förutom att den aldrig existerade och alt var ett skämt. Vad bevisade han egentligen? Bevisade han att kundrecensioner på TripAdviser är korrupta? Eller hon som köpte följare, likes och kommentarer till sitt Instakonto och påstod sig vara en influencer och började sälja annonser till företag? Satte hon fingret på det faktum att företag inte vet vad de betalar för? Eller är båda dessa helt vanliga lurendrejare som bara satt fingret på att det finns lurendrejare överallt?

Och så ger vi veckans Trump och veckans runkare – Den här veckan är de dessutom olika personer!”

Rätten att få barn
Jag behöver dig, älskling

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply