Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
Jobb

Målsättningar inför 2018

2 februari 2018

Fler av er har frågat om min coach och jag ska skriva mer om henne och processen i ett senare blogginlägg, men tills dess vill jag tipsa om ett (gratis) webinar som Marinne (som hon heter) håller. Så här skriver hon:

Hej! Nyårsafton och januari susade förbi men det betyder inte att det är för sent att sätta sig ner och skriva målsättningar för året.

Till din hjälp har jag satt ihop ett gratis Webinar som på en timme ger dig övningar med blick in i framtiden, konkreta tips hur du formulerar mål och verktyg för att hålla dig på banan hela året.

Ett Webinar, vad är det då? Jo det är ett seminarium eller workshop som man följer bekvämt från sin egen dator eller platta, hemma eller på jobbet. Man lyssnar och kan kommentera i chatten men man varken syns eller hörs och formatet funkar superbra just för målsättning.

Hur funkar det då? Jo, du anmäler dig med länkarna längre ner i mailet. Jag ordnar 2st live webinar vecka 6. Måndag kl 19.00 och torsdag kl 12.00, CET (dvs Stockholmtid). Du registrerar dig med din mailadress på WebinarNinja. Dagarna innan får du ett arbetshäfte skickat per e-post som du kan skriva ut och använda under seminariet. Logga in en stund innan Webinar börjar för att se att allt fungerar med ljud och chat. Hitta en lugn plats och ha papper/penna och en kaffe/te nära till hands.  

Vad får du ut av den här timmen? Jo en timme med fokus på dig. Nya tankar, en gnutta inspiration, nedtecknade mål färdiga att bearbetas och dessutom en massa tips hur du ska få 2018 att bli en succé. 

Vad väntar du på? Anmäl dig nu med länken nedanför. Antalet platser är begränsade!”

Här kan du anmäla dig till måndagen och här till torsdagen.

Vill du ha ett nyhetsbrev eller ställa frågor? Maila: marianne at grandnord.se

Coaching i jobbet
Speglar instagram din själ?

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Lotta K 3 februari 2018 at 08:24

    Kul! Tack för det!

  • Reply Coaching i jobbet - Livet & LA 5 februari 2018 at 14:17

    […] morse hade jag en session med min coach Marianne (var någon av er förresten med på webinaret? Hur var det? Ny möjlighet att delta på torsdagen). Vi pratade om att strukturera upp inte bara […]

  • Leave a Reply