Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
Jobb OOTD

Jag förtjänar inte er!

6 februari 2018

Tack för att ni tog er tid för att svara på det senaste inlägget och tack för att ni skrev så oerhört fina saker. Det gjorde mig så väldigt glad och lite generad. Det ni skrev att ni gillar med bloggen är precis det jag vill att bloggen ska vara. Nu fick jag lite prestationsångest, men det får jag ta och leva med. Stort tack igen!

 

Här kommer en liten lista som jag hittade på Sandras blogg.

något jag värderar högt i min vardag:
att inte ha en chef och få välja mina arbetsuppgifter själv. Jag trivs överlägset bäst utan arbetssammanhang. I dag publicerades till exempel en essä om dickpics jag skrivit (mycket inspirerad av Caroline Haines ”Män visar kuken för mig”). I dag har jag också förhandlat om ett poddsamarbete, skrivit ett bloggsamarbete och hälsat på en kompis i Los Feliz.

det här äter jag till frukost:
Två knäckebröd med ost och tomat, ett löskokt ägg och tre koppar svart kaffe.

när går jag och lägger mig:
Lägger mig mellan tio och halv elva, försöker alltid se en tv-serie i sängen innan jag somnar. Det är liksom bara min tid, men John Blund tar mig vanligtvis halvvägs in i avsnittet.

saker som står på min tråkiga vardagliga to-do just nu och som jag aldrig gör:
Slänga flaskor och kartonger i återvinningslådorna bakom huset.
Städa upp korgen med sladdar och lös elektronik under vita bänken.
Samla ihop leksaker Vidar inte längre leker med och donera dem till välgörenhet.
Det som funnits länge på min lista och som jag verkligen gjorde var att köpa cederträ att skrämma bort djur som tuggar på mina kläder i garderoben.

det här äter jag till lunch:
I dag åt jag lunch med Karin i Los Feliz, en vegetarisk sallad med getost och nötter. vanligtvis blir det en second breakfast. det är att leva livet till fullo!

när jag går upp:
Mellan kvart i sju och sju. Skulle gärna sova en timme till, men det händer väl nånstans kring 2020.

jag går till jobbet/jag kommer hem från jobbet:
har inga egentliga arbetstider, vilket jag försöker ändra på. det kan ej vara bra att befinna sig i beredskap hela tiden. på coachingen har jag pratat om att bli bättre på att strukturera upp mina arbetstider och det ska ske nu.

en vanlig vardagsmiddag:
tacos med guacamole, mozzarella och bönröra och tabasco.

vad jag gör på vardagskvällar:
springer, lagar mat, tar ett bad, kollar på tv-serier, läser bok, leker med barn och äter middag.

har jag söndagsångest:
aldrig!

OOTD: Kofta från James Perse, Jeans från Mother, t-shirt från Everlane och sneakers från Puma.

Google Home i vårt hem
Coaching i jobbet

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Tove N 8 februari 2018 at 13:20

  Varför inte spara leksakerna till Majlis?

  Jag frågar för att jag har själv två barn och vi har alltför mycket leksaker och mer kommer det varje födelsedag och jul av vår stora släkt. Jag har tänkt att vi inte kan göra oss av med något (utom typ dubletter) innan vi fått sista barnet och hen vuxit ur leksaker, men kanske jag med gott samvete kan ge bort saker barnen fått som present redan innan dess?

  • Reply Peppe Öhman 9 februari 2018 at 11:51

   Ja! De flesta sparar vi, men en del är bara skräp känns det som. (tycker absolut att man kan ge bort presenter vidare)

  Leave a Reply