Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
Podcast

Vilse i mellangården

6 februari 2018

Förra veckan skrev vi på kontrakt med Acast och kommer nu att få poddsamarbeten genom dem. Så kul och efterlängtat! Vanligtvis tar Acast bara in poddar med väldigt mycket fler lyssnare än vad vi har, så det känns extra fint att få vara med. Gå gärna in och prenumerera på oss där OCH gilla oss på Facebook och Instagram. Jag lägger upp texter och böcker vi talar om där.

I veckans avsnitt blir det Sara Razais ”Djävulen är en lögnare”, George Sanders ”Lincoln in the Bardo”, veckans självhjälpsbok och så tipsar vi också om veckans podd och veckans tv-serie. Plus mer snack om hudvårdsRUTINEN. Tycker att vi fick till en ganska bra stämning.

Det tredje barnet
Rätten att få barn

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply