Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
Podcast

Söder om Folkungagatan

12 februari 2018

Och här kommer senaste podden! Eller som Maggan skulle ha sagt: ”Vi tittar på artikeln on Quincy Jones där han avslöjar allt. Finns det något kvar till de memoarer han är aktuell med. Finns det någon koppling mellan månggifte och inbördeskrig? Varför stod Nancy Pelosi och pratade i åtta timmar? Och så svarar vi på lyssnarfrågor angående att längta efter sitt tredje barn. Välkomna!”

 

Ja och så vill jag såklart rikta ett stort tack till alla er som vill betala för innehåll! TACK! Ni är framtiden! Betalningen är mindre än en kaffe i månaden (2, 80€) och består av 4-8 kvalitetsavsnitt. Klicka här och så är det gjort.

15 min på löpbandet
Söndag: Skriva i rätt tempo

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Juuli 12 februari 2018 at 22:33

    Hej! Jag har just hittat till din blogg. Du har kanske skrivit om det här tidigare eller svarat på frågan, men jag undrar hur du och din man flyttade till USA och vilket typ av visum ni använde. Är någon av er amerikansk medborgare? Vill själv flytta till USA men det verkar helt omöjligt att få tillstånd att jobba. Tacksam för svar 🙂

    • Reply Peppe Öhman 13 februari 2018 at 06:53

      Hej, jag fick ett stipendium för att göra en master på USC och sen ville vi stanna och ansökte om journalistvisum (fick det). Nu är vi mitt inne i en green card-process 🙂

    Leave a Reply