Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
Podcast

15 min på löpbandet

13 februari 2018

I veckans första podd ger Magnus oss en historielektion i FET-TISDAGEN och förklarar vad den här högtiden EGENTLIGEN handlar om. Vi ger oss också in i en diskussion kring kopplingen mellan mat och träning, allt baserat på det här välformulerade blogginlägget av Louise på Hej Hej Vardag. Jag försöker också förklara hur Facebook förstör för oss alla, vi pratar om den nordkoreanska hejarklacken och så blir det väl lite vanligt tjafs. Tror att ni kommer att gilla! Nej, jag VET det. Happy lyssning!

Om du gillar Magnus och mig och brukar lyssna på podden får du hemskt gärna prenumerera på den genom att betala 2,80 euro i månaden. Tänker mig att det inte är en avgörande summa för de flesta, men det betyder mycket för oss. Att betala för innehåll är framtiden!Highly Insensitive People
Söder om Folkungagatan

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply