Podcast

Att klona sin hund

3 mars 2018

Orsaken till att det blir podd först nu efter ett alldeles för långt avbrott är givetvis på att vi ej klonat oss, halsfluss och tv-jobb, men nu är den här! Eller som Magnus skulle ha beskrivit den:

”Från kokosolja i munnen, stamscellskurer till ett nytt amerikanskt vapenlagsklimat, pr-skadeglädje och Weinstein-avtäckning. Det här avsnittet bjuder på buddism, själsförsäljning och Barbara Streisands klonade hundar. Vad lever vi för och till vilket pris vill vi ha våra liv? Välkomna!”

Ja och hörni, TACK för att ni betalar för podden! Det känns fint att veta att ni tror på en framtid där en betalar för innehåll och där också de lite mindre kulturarbetarna/journalisterna får betalt. 2,80 euro kostar podden i månaden. För det får en 4-8 avsnitt av samhälle, nyheter, media och feminism. Ibland till och med humor. KLICKA här för att betala.

Barnflickor som dödar
Är du flexibel i din personlighet?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply