Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
Okategoriserade Podcast Samarbete

Barnflickor som dödar

5 mars 2018

”Världens första walraffande journalist, eller ska vi säga ”blendande” journalist i ”Ett jävla solsken –En biografi om Ester Blenda Nordström” av Fatima Bremmer, varför tänker vi cool girl och är imponerade av hur folk i början av 1900-talet var exakt likadana som folk är på 2010-talet? Journalisten och författaren Leïla Slimani tackade nej till Macron och skrev den brutala/briljanta ”The Perfect Nanny” som vi fortsätter läsa trots att vi vet att det värsta vi kan föreställa oss kommer att hända. Och så känslan av lycka när världsalltet gör att små saker klaffar. På självhjälpshyllan: Är alla HSP?”

Just det! Sista chansen att få en månad av gratis lyssning på BookBeat. Slå till vetja: Med koden Peppefi (finland) och Peppese (sverige) får nu ett helt bibliotek i telefonen. Magnus lyssnar till exempel just nu på ”Sapiens” och vill diskutera den med mig varje kväll.

Det klassiska Los Angeles-livet
Hur du misslyckas i en diskussion

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Lisa 7 mars 2018 at 02:30

  Du känner säkert redan till det här, för du verkar lyssna på så mycket poddar, men podden Stuff Mom Never Told You är så bra! Amerikansk feministisk, kritisk och rolig podd som jag precis upptäckt. Jag har de senaste dagarna lyssnat på avsnitt som Is Skincare Feminism’s New Salve?, Can A Marriage Be Feminist?, Aziz Ansari, #MeToo, and the Media och The F*** Off Fund. Ibland låter de lite väääl amerikanska för mig, men blir mest pepp och glad! Tips tips!

  • Reply Peppe Öhman 7 mars 2018 at 07:53

   Kände EJ till den, men den låter ju som en DRÖMpodd. TACK för tips!

 • Reply Mia 10 mars 2018 at 09:39

  Måste bara säga tack för bookbeat-koden, superbra att ha när vi var på sportlovsresa! Hela familjen använde den. Själv läser jag Jason Timbuktu Diakités En droppe midnatt på Bookbeat just nu, SÅ BRA!

 • Leave a Reply