Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
Okategoriserade

Vår son fyller åtta

13 mars 2018

I dag är det förresten exakt åtta år sedan Vidar föddes. Precis på det utsatta datumet en väldigt snöig lördag i mars. Vattnet gick två dagar tidigare, men det krävdes en massa igångsättning för att ungen skulle komma ut. När han väl var på väg hann inte epiduralen med, det var bara att kryst ut ungen. Minns att jag strax efteråt hoppade in i duschen och tänkte att det var bra gjort av mig som födde ett barn, men att det VERKLIGEN får räcka med ett barn.

Vidar är en så otroligt fin person. Så rolig, omtänksam, smart och bra på att prata om sina känslor. Han är så fin med Majlis och har ett så bra sinne för humor: Häromdagen imiterade han mig och beskrev mig som en person som rider, gör podcast och dricker vin. Själv är han som lyckligast när han får sova länge på morgonen, spela Mario Cart, äta jordgubbsglass och gå på playdates. Älskar honom väldigt mycket.

Är ni sentimentala?
Frågestunden stundar

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply