Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
Okategoriserade

Magnus ger två riktigt bra livsråd

11 april 2018

I år har Magnus och jag varit ihop i tio år, gifta i nio och har ett barn som är åtta (och ett till som är ett och ett halvt, men det blir inte en snygg fortsättning på tio, nio, åtta). När vi träffades första gången hade jag inga tankar på att bli ihop med honom, men minns att jag tänkte: Han är lite som jag. 

 

Nu är vi sannerligen inte identiska till sinnes, men det är kanske en bra sak. Magnus har nämligen ett oändligt mycket bättre tålamod än jag. Han har också en mer avslappnad inställning till framtiden. När jag oroar mig för hur det ska gå brukar han säga att det alltid går bra för honom och därför är det bra att hänga i hans sällskap. Hittills har han haft rätt. Två av de bästa råden jag fått av den här personen är ändå:

 1. Ta alltid ut lyckan i förväg, om det inte går som du planerat har du i alla fall fått vara glad en gång. I bästa fall två.
 2. Man får säga nej för att man inte vill, men inte för att man inte vågar.

13 gifs fredagen den 13
Det här kan du göra för att hjälpa en asylsökande

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Kugge 12 april 2018 at 00:57

  De här råden är så bra och något jag själv också lever enligt. Jag har insett att ALLT löser sig i slutändan. Pengar, jobb, manus, killar, kärlek. Sällan går det som en tänkt sig, men det löser sig – framförallt om en vågar göra just de där grejerna som skrämmer en.

  • Reply Peppe Öhman 12 april 2018 at 20:28

   Så sant! Så skönt att finna en trygghet (om än vacklande ibland) i att det löser sig.

 • Reply Lisa 12 april 2018 at 22:43

  Råd två, så himla bra?! Har precis fått reda på att jag kommit in på en av Sveriges bästa masterutbildningar och tänker att alla kommer vara så smarta, ha en massa fet arbeterfarenhet, och att det måste ha blivit något fel i MIN ansökan?! Är så RÄDD men har ju självklart tackat ja och ska satsa som fan.

  • Reply Peppe Öhman 13 april 2018 at 14:11

   GRATTIS! Fy fasiken så bra! Och du kommer att kick ass. Tänk att alla andra är minst lika nervösa som du.

 • Reply Ennet 13 april 2018 at 22:14

  Vilka bra och fina livsråd! Nr 2 tycker jag ibland kan vara svår att avgöra.Ibland får man ta en rejäl djupdykning i att utforska om man inte vill för att man är rädd eller om man helt enkelt inte bara vill.

  • Reply Peppe Öhman 14 april 2018 at 19:26

   Precis! Man är tvungen att fundera på varför man vill säga nej.

 • Reply Annika 24 april 2018 at 13:43

  Livsråd 1 lever jag också efter, har alltid gjort. Livsråd 2 borde jag bli mycket bättre på att leva efter. Han är klok som en bok, den där Maggan.

  • Reply Peppe Öhman 24 april 2018 at 14:56

   Ska hälsa honom att du sa det!

  Leave a Reply